Barnehager

På Trondhjems Sjøfartsmuseum brenner vi for å formidle Trondheims sjøfartshistorie for liten og stor. Vi har flere ulike tilbud for barnehager kan gjerne skreddersy flere.

Ta kontakt

Grunnet høy pågang og krav til smittevern, ber vi om at dere tar kontakt på telefon 73 52 89 75 eller e-post sverresborg.sjofartsmuseet@mist.no om dere ønsker å komme på besøk.

Praktisk informasjon

Alle barn (under 16 år) har gratis inngang på museet. Det betyr at også barnehager har fri adgang, innenfor museets åpningstid.

Dersom dere ønsker et bestilt opplegg med egen formidler må dette betales for. 
Se mer informasjon under.

Det er muligheter for å spise matpakke dersom man er komfortabel med å finne seg til rette i utstillingen, da museet dessverre ikke har eget matpakkerom.

Elev på Skoleskipet Tordenskiold (Foto/Photo)

Skipsrotta Siverts sjømannsprøve (Egenaktivitet)

Besøk vårt lek- og læranlegg og lær om seilskutetida i Trondheim. Styr skuta, knyt knuter og klatre i riggen! Kanskje finner du det hemmelige rommet?

Opplegget styres av barnehagens/klassens egne ledsagere, hvilket muliggjør gratis inngang for barnehager og skoler. 

Pris: Gratis
Ant.barn: maks 15
Trondhjems_Sjfartsmuseum.jpg (Foto/Photo)

Eventyr om havet (3-6år)

Har du noen gang smakt på havet? Det er jo helt salt! Skipsrotta Sivert forteller eventyret om “Kverna som malte på havets bunn”. Det finnes mye annet i havet også! Sjøormen er vanskelig å få på kroken - men det er ikke kraken!                           

Pris: 50,- per barn (Minstepris er kr. 1000.-)

Ant.barn: maks 15

sivert_med_skip_redigert.jpg (Foto/Photo)

“Hva er det?” (5-6år)

Skipsrotta Sivert, som fort blir sjøsyk, har brukt mye tid på museet. Her har han undret seg over alle tingene som finnes bak glass, og lagd seg egne historier om objektene. Nå trenger han hjelp fra barna til å velge ut noen av tingene: hvilke gjenstander er rarest, finest og mest spennende? 

Pris: 50,- per barn (Minstepris er kr. 1000.-)
Ant.barn: maks 15